Om


Välkomna hundar

Vi gör en bedömning av alla nya hundar för att se om vi tror att de passar in i vår dagis flock. Vi tar emot både tikar och hanhundar, även okastrerade av alla raser. Valpar är välkomna om dom är redo för dagis.

Hundarna som kommer till oss ska vara fullt friska och vaccineradeed med DHPPI samt Nobivac KC. Varje år anordnar vi en vaccinationsdag då en veterinär kommer till dagisen och vaccinerar dagihundarna.

Vid frågor vänligen ring eller maila oss.

Dagispersonalen

Driver dagiset gör Elin Hellgen.

Elin är utbildad Hundinstruktör på Hundens Hus och har även påbörjat utbildning till Hundmassör på Axelsons Gymnastiska Institut. Elin arbetar heltid på dagiset samt håller div hundkurser på kvällar och helger.

Elin är 38 år och bor med sin man, sina två söner, sin dotter och sina tre hundar.


Elin tränar sina hundar i div hundsporter såsom rallylydnad och nosework mm.  Mycke tid har även spenderats på utställningar. Detta har resulterat i en SUCH och en SUCH och NUCH.På dagiset arbetar även Linda, Ann-Sofie, Hanna, Sol, Stina, Filippa, Emil, Ida, Helena, Lis och Emelia

En dag på dagis

Klockan 07.00 öppnar vi och alla hundar finns på plats runt niotiden.

( möjlighet att lämna och hämta utanför öppettiderna finns )

Vi börjar dagen med en mysstund som innefattar gos och massage. Det är staket runt hela gårdarna där hundarna springer och leker flera gånger per dag. Leken övervakas alltid av oss för att förhindra eventuella urspårningar. De flesta hundarna umgås i flock såväl ute som inne men vi har även ett antal stora hemtrevliga boxar för de som behöver vara ensamma eller med mindre grupp. På gården gör vi dagligen någon form av utmaning där hundarna får jobba lite. Utmaningarna kan vara allt från godissök, gömda leksaker till hinderbana. Under dagen blir det även härliga promenader som innefattar lössläpp och aktivering. Från klockan 16 och framåt är det hemgång för alla vovvarna.